Regidoria de Drets Civils, Cooperació i Igualtat


Esteu aquí: Inici Notícies LA FEDERACIÓ DE CASES REGIONALS CLOU LES JORNADES CULTURALS AMB UN DINAR DE GERMANOR A RUFEA

LA FEDERACIÓ DE CASES REGIONALS CLOU LES JORNADES CULTURALS AMB UN DINAR DE GERMANOR A RUFEA

Més de 1.400 persones han participat en les activitats programades, que van iniciar-se amb el pregó de l’alcalde d’Osca, Luis Felipe Serrate. El tinent d’alcalde Joan Gómez felicita l’entitat la tasca d’integració social que realitza a la ciutat.

El dinar de germanor amb més de 200 persones ha posat punt final a les Jornades Culturals Intercentres de la Federació de Cases Regionals de Lleida, que s’ha celebrat aquest migdia al local veïnal de la partida de Rufea, i al qual hi ha assistit el tinent d’alcalde i regidor de Participació Ciutadana, Drets Civils i Cooperació, Joan Gómez.

D’aquesta manera s’ha clos tot un ventall d’actes culturals que es van iniciar el passat 15 de novembre, amb la lectura del pregó de l’alcalde d’Osca, Luis Felipe Serrate, al Teatre de l’Escorxador. Des de llavors, les diferents entitats regionals de la federació lleidatana han anat organitzant una sèrie d’esdeveniments en els quals han participat més de 1.400 persones, segons ha fet públic aquest migdia el president de la coordinadora regional, Cosme García.

Ha estat el mateix Cosme García qui s’ha dirigit als assistents per agrair els presents la seva participació i col·laboració, i els ha esperonat a continuar en aquesta línia. També s’ha dirigit als assistents al dinar el tinent d’alcalde Joan Gómez, que ha felicitat a la Federació de Cases Regionals la tasca integradora i social que fan a la ciutat.

En finalitzar el dinar s’han lliurat els premis del 14è Concurs de Jocs de Taula Intercentres, abans que el grup Zarabanda amenitzés la trobada amb una sessió de ball.

També han estat a l’acte els regidors Paco Cerdà, José Luis Osorio i Joan Vilella, el president dels Centres Extremenys de Catalunya, Manolo Guerrero, i representants del moviment veïnal i de diferents entitats culturals de la ciutat.


Regidoria de Participació Ciutadana, Drets Civils i Cooperació


Àrea de Participació Ciutadana
Av. de Tortosa, 2 (Edifici Mercolleida 1a planta)
25005 Lleida
Tel. 973 700 453


Àrea de Drets Civils i Cooperació Internacional
Av. de Tortosa, 2 (Edifici Mercolleida 1a planta)
25005 Lleida
Tel. 973 700 457

Horari d'atenció a la ciutadania
de 10:00 a 14:00 hores
de dilluns a divendres.

Inici · Avís legal · Mapa Web

© Regidoria de Participació Ciutadana, Drets Civils i Cooperació de l'Ajuntament de Lleida.