Regidoria de Drets Civils, Cooperació i Igualtat


Esteu aquí: Inici Notícies LA PAERIA OFEREIX CONFIGURAR UNA APP PRÒPIA A LES ASSOCIACIONS

LA PAERIA OFEREIX CONFIGURAR UNA APP PRÒPIA A LES ASSOCIACIONS

El tinent d’alcalde Joan Gómez ha explicat que aquesta iniciativa de l’Ajuntament pretén convertir-se en un referent perquè les entitats puguin divulgar la seva activitat. En quatre jornades gratuïtes s’ensenyarà a les entitats com configurar l’aplicació en telèfons mòbils i tauletes tàctils de manera gratuïta
LA PAERIA OFEREIX CONFIGURAR UNA APP PRÒPIA A LES ASSOCIACIONS

El tinent d'alcalde Joan Gómez i els representants de Globalia, Leandre Palau i Roger Seró, han presentat la proposta perquè les associacions de la ciutat tinguin APP pròpia

L’Ajuntament de Lleida ofereix a les associacions de la ciutat la possibilitat de configurar una APP pròpia de la seva entitat als mòbils o a les tauletes tàctils. La configuració es podrà fer de manera gratuïta i de forma permanent, per a usuaris de dispositius Android i IOS. La Regidoria de Participació Ciutadana, Drets Civils i Cooperació ha impulsat la iniciativa perquè les pròpies entitats puguin trametre informació i fer difusió de la seva activitat a través d’aquest canal de comunicació.

El tinent d’alcalde i regidor d’aquest àrea, Joan Gómez, ha explicat que l’aplicació pretén convertir-se en un referent en matèria de divulgació d’activitats socials a la ciutat i ha destacat la importància que té per a les associacions disposar de les seves pròpies eines per promoure una relació directa amb els seus associats i amb la ciutadania sobre la seva agenda social, els seus projectes, etc. Gómez ha presentat la iniciativa amb els representants del grup Globalia, Leandre Palau i Roger Seró, els quals han explicat que aquesta operació es fa a través d’Ogeo People, una aplicació que permet activar en una sola app les entitats de les quals es vol estar informat. Per tant, les entitats que ho desitgin, poden donar-se d’alta i utilitzar aquesta eina com a canal de comunicació.

La formació es dirigeix a les associacions inscrites en el Registre Municipal d’Entitats i mostrarà com configurar l’APP. Els representants de les entitats poden assistir a una de les quatre jornades previstes els dies 3, 17 i 24 de novembre i 1 de desembre als Serveis d’Educació de la Paeria, al carrer de Bisbe Torres, 2, de 19 h a 21 h. Les entitats interessades han d’inscriure’s prèviament en un dels dies, al telèfon 973 700 453.


Regidoria de Participació Ciutadana, Drets Civils i Cooperació


Àrea de Participació Ciutadana
Av. de Tortosa, 2 (Edifici Mercolleida 1a planta)
25005 Lleida
Tel. 973 700 453


Àrea de Drets Civils i Cooperació Internacional
Av. de Tortosa, 2 (Edifici Mercolleida 1a planta)
25005 Lleida
Tel. 973 700 457

Horari d'atenció a la ciutadania
de 10:00 a 14:00 hores
de dilluns a divendres.

Inici · Avís legal · Mapa Web

© Regidoria de Participació Ciutadana, Drets Civils i Cooperació de l'Ajuntament de Lleida.