Regidoria de Drets Civils, Cooperació i Igualtat


Esteu aquí: Inici Acció comunitària Participació ciutadana

Participació ciutadana

Els Consells de Zona i/o de Barris
Reconeguts a l'article 26 del Reglament de Participació Ciutadana de 2006. Són els òrgans de participació establerts sobre la base dels criteris que configuren zones urbanes o barris delimitats per la història o per la geografia administrativa local. Hi participen aquelles entitats específiques de la zona o barri que hi tinguin interès.
Els Processos Participatius
Formació per a entitats
El domini de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) ha esdevingut una necessitat bàsica per a poder exercir la ciutadania, de manera plena. Amb absoluta consciència de l'anterior realitat, la Regidoria de Participació Ciutadana ha posat a l'abast de les entitats i de les persones del seu entorn col.laboratiu, cursos continuats de formació telemàtica orientats a fer possible una gestió associativa i participativa, tecnològicament eficient, i s'ha marcat com a objectiu treballar per evitar que l'anomenada "esquerda digital" fracturi la societat entre els que poden accedir a les TIC i els que en queden exclosos.
Premis (Baula)
El Premi Baula premia a la millor entitat cívica, a la millor activitat participativa, i a la trajectòria personal en l'àmbit associatiu. Cada modalitat del premi té una dotació econòmica i el premi d’honor es reconeix amb una obra d’art. L’objectiu del Premi Baula és aconseguir que la funció cívica i el bé social de la participació ciutadana sigui reconeguda per la societat lleidatana, i que el treball en aquesta matèria que desenvolupen diferents persones o entitats tingui el suport de la Paeria.

Regidoria de Participació Ciutadana, Drets Civils i Cooperació


Àrea de Participació Ciutadana
Av. de Tortosa, 2 (Edifici Mercolleida 1a planta)
25005 Lleida
Tel. 973 700 453


Àrea de Drets Civils i Cooperació Internacional
Av. de Tortosa, 2 (Edifici Mercolleida 1a planta)
25005 Lleida
Tel. 973 700 457

Horari d'atenció a la ciutadania
de 10:00 a 14:00 hores
de dilluns a divendres.

Inici · Avís legal · Mapa Web

© Regidoria de Participació Ciutadana, Drets Civils i Cooperació de l'Ajuntament de Lleida.