Regidoria de Drets Civils, Cooperació i Igualtat


Esteu aquí: Inici Acció comunitària Participació ciutadana Els Processos Participatius

Els Processos Participatius

Per a la Reforma del Parc de les Basses
Procés de participació per a la reforma del "Parc de Les Basses" El Pla de remodelació de "Les Basses" és un projecte de ciutat molt sentit, per aquesta raó, la Paeria va impulsar una primera fase tècnica coordinada pel Col·legi d'Arquitectes en la qual hi van treballar un grup de 56 tècnics de la Paeria i d'altres organismes i empreses de la ciutat i una segona fase dissenyada pels serveis tècnics de la Regidoria de Participació Ciutadana sota la coordinació del regidor Joan Gómez.
Per a la modificació de l'Ordenança del Paisatge Urbà
L'objectiu d'aquesta activitat participativa, és la de protegir, mantenir i millorar els valors paisatgístics que conformen la imatge de Lleida.
Per a la revisió del Reglament de Participació Ciutadana
Un dels principals signes d'una societat avançada i amb qualitat democràtica és una Participació Ciutadana oberta i activa, que compti amb instruments i mecanismes perquè les veïnes i els veïns puguin prendre part en el debat sobre la ciutat i aportin tota la riquesa i la pluralitat de criteris i opinions que sorgeix de la societat civil i que és essencial per al desenvolupament i el progrés col.lectiu. L'Ajuntament de Lleida va aprovar a 2006 un Reglament de Participació Ciutadana que ha permès desenvolupar múltiples figures participatives fins a l'actualitat, ara, deu anys més tard, es planteja el repte de revisar-lo i millorar-lo. La metodologia del procés preveu que amb el consens de les persones, entitats, i altres moviments socials, que participaran en tallers sectorials, Consells de Zona, el Congrés de la Convivència, o mitjançant aportacions fetes electrònicament a la pàgina web de lleidaparticipa, sigui possible adaptar, millorar, complementar i innovar el Reglament actual. Vosaltres teniu la paraula ! Per a més informació aneu al lloc web: http://www.lleidaparticipa.cat/

Regidoria de Participació Ciutadana, Drets Civils i Cooperació


Àrea de Participació Ciutadana
Av. de Tortosa, 2 (Edifici Mercolleida 1a planta)
25005 Lleida
Tel. 973 700 453


Àrea de Drets Civils i Cooperació Internacional
Av. de Tortosa, 2 (Edifici Mercolleida 1a planta)
25005 Lleida
Tel. 973 700 457

Horari d'atenció a la ciutadania
de 10:00 a 14:00 hores
de dilluns a divendres.

Inici · Avís legal · Mapa Web

© Regidoria de Participació Ciutadana, Drets Civils i Cooperació de l'Ajuntament de Lleida.