Regidoria de Drets Civils, Cooperació i Igualtat


Esteu aquí: Inici Serveis Cooperació Cursos i formacions CURS DE GESTIÓ I LIDERATGE D'ENTITATS SENSE ÀNIM DE LUCRE PER A DONES MIGRANTS

CURS DE GESTIÓ I LIDERATGE D'ENTITATS SENSE ÀNIM DE LUCRE PER A DONES MIGRANTS

La consolidació del fet migratori i l’assentament de la població immigrada implica la diversificació del perfil del migrant, així, si en els inicis la migració africana estava protagonitzada per homes, darrerament ha augmentat la participació de les dones. A través d'aquest curs pretenem donar una especial atenció al fenòmen de la feminització de les migracions, afavorint la incorporació de les dones en els procesos d'organització, lideratge i codesenvolupament.

Al mateix temps es detecta que en algunes dinàmiques adreçades a les dones, elles són simplement beneficiaries i estan poc present en la identificació, disseny, execució, seguiment i avaluació de les activitats.

És per això que  aquest curs té com a objectius, la capacitació de les dones migrades perquè siguin veritables agents de desenvolupament. La formació multiplica les possibilitat d'integració de les dones migrades en els seus municipis i barris.

cursperweb.JPG


Regidoria de Participació Ciutadana, Drets Civils i Cooperació


Àrea de Participació Ciutadana
Av. de Tortosa, 2 (Edifici Mercolleida 1a planta)
25005 Lleida
Tel. 973 700 453


Àrea de Drets Civils i Cooperació Internacional
Av. de Tortosa, 2 (Edifici Mercolleida 1a planta)
25005 Lleida
Tel. 973 700 457

Horari d'atenció a la ciutadania
de 10:00 a 14:00 hores
de dilluns a divendres.

Inici · Avís legal · Mapa Web

© Regidoria de Participació Ciutadana, Drets Civils i Cooperació de l'Ajuntament de Lleida.