Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’àrea de cultura islàmica de l’Associació Integra Lleida han organitzat el cicle de conferències “informació, Religió i Convivència” per ajudar a afavorir la convivència a Lleida creant espais de debat i d’intercanvi d’idees. L’objectiu ha estat ressaltar el llegat històric de la convivència pacífica i la idoneïtat del coneixement mutu i la convivència.

Conferència:

El concepte de la participació ciutadana en l’Islam

Dissabte, 20 de novembre de 2021 - Sala Jaume Magre - Lleida - 17:00 h.

Aquest cicle va estar dirigit pel Sr. Hisham Muhammad, llicenciat en Estudis Àrabs i ciències Islàmiques per la Universitat de Salamanca, Investigador i divulgador en diversos centres d’estudi internacionals, Investigador de l’Organització de Cooperació Islàmica i del Centre Internacional de Religions i Diplomàcia (Washington D.C.), Exsecretari de l’Associació de Joves Musulmans d’Espanya, i presentador i conductor a Córdoba Internacional TV. També és delegat de l’ONG Human Appeal a Madrid.

També es va comptar amb la Sra. Fàtima Bourhim, experta i activista en temes islàmics i en feminisme interseccional.

Més imatges

Conferència:

Els joves musulmans

Dissabte, 11 de desembre de 2021 - Sala Jaume Magre - Lleida - 17:00 h.

Aquest cicle va estar dirigit pel Sr. Hichan Ouland Mhammed, llicenciat en Estudis Àrabs i Ciències Islàmiques per la Universitat de Salamanca, Investigador i divulgador en diversos centres d’estudi internacionals, Investigador de l’Organizació de Cooperació Islàmica i del Centre Internacional de Religions y Diplomàcia (Washington D.C.). Exsecretari de l’Associació de Joves Musulmans d’España, i presentador y conductor a Córdoba Internacional TV. També és delegat de l’ONG Human Appeal a Madrid.

També es va comptar amb la Sra. Chaimae El Jebary (treballadora Social i doctorada a la UAB), experta i activista en temes islàmics i en feminisme interseccional.