Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

INFORMACIÓ PER A PERSONES UCRAÏNESES -- ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ УКРАЇНЦІВ

L'esclat de la guerra a Ucraïna ens torna a portar imatges de milions de persones que han fugit del seu país a la recerca de seguretat, tant a països veïns com, actualment, a casa nostra. L'Ajuntament de Lleida, d'acord amb el marc legal existent en matèria de Protecció Internacional, compromès amb l'actual crisi de persones desplaçades provinents d'Ucraïna, i seguint les indicacions i comunicacions dels organismes competents l'Estat i la Generalitat, fa una primera Acollida ampliant els horaris i serveis del Servei d'Acollida Municipal. La proposta comprèn l'actuació en diferents àmbits, tenint en compte que són persones que venen d'un context de guerra amb les conseqüències socials, culturals, econòmiques i psicològiques que comporta un fet d'aquestes característiques.

INFORMACIÓ I CONTACTES D'INTERÈS

La Generalitat de Catalunya ha posat a disposició diferent informació en la seva plana web, on podreu trobar pautes tant si ets persona refugiada, com si busques informació del conflicte.

QUÈ PUC FER JO?

La forma més efectiva de canalitzar l'ajuda és fent aportacions econòmiques a les entitats que ja treballen sobre el terreny.

RECURSOS DISPONIBLES

Vídeo adreçat a la ciutadania en general perquè coneguin les diferents opcions que tenen per implicar-se davant la crisi de les persones refugiades.