Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

20 ANYS DE DIÀLEG INTERRELIGIÓS A LLEIDA

Celebrat el 5 de febrer de 2024 a les 19.00 h -- 📍 Sala Jaume Magre. (c. Bisbe Torres, 2. Lleida)

20 anys del Grup de Diàleg Interreligiós de Lleida. 

La pràctica del diàleg interreligiós a la nostra ciutat es va iniciar l’any 2003, amb el principal objectiu de donar a conèixer, a nivell públic, les principals tradicions religioses i espirituals que es podien trobar a Lleida i que, voluntàriament, hi volien participar. 

En aquest marc, l’Associació UNESCO de Lleida, va començar a treballar en el desenvolupament de la diversitat religiosa, constituint l’Associació UNESCO de Lleida per al Diàleg Interreligiós el setembre de 2003. 

El grup de diàleg interreligiós de Lleida és membre de l’Assemblea Municipal de les Religions des de la seva creació l’any 2005, i hi participa com a representant dels grups religiosos i les creences espirituals amb presència menys nombrosa. 

Des d’aquí, felicitar a totes les confessions i comunitats que formen part del grup i que han fet possible aquesta trajectòria de 20 anys de diàleg interreligiós a la nostra ciutat, i que esperem que puguin continuar creixent i aportant valors indispensables en els nostres dies, com la Pau, el diàleg, el respecte i els drets de la ciutadania.

ASSISTENTS A LA TAULA RODONA 

  • Francesc Torradeflot, representant Unescocat i Xarxa catalana d’entitats de diàleg interreligiós
  • Jesús Sans (ocd), membre fundador de l’Associació Unesco de Lleida pel diàleg interreligiós.
  • Francesca Agustí, membre fundadora i representant del Bisbat.
  • Rafael Llobet, membre fundador i representant de Bhama Kumaris.
  • Carlos Enjuanes, regidor de Participació i Drets Civils.

Més imatges