Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Entitat: AMPGIL (Associació de Mares i Pares de Gais i Lesbianes)

El que es pretén amb aquest projecte és sensibilitzar i normalitzar l’homosexualitat a la societat mitjançant accions diverses (xerrades a les escoles, conferències, edició de material d’ajuda...).

Entitat: Associació Tarbut

El projecte planteja un cicle de conferències sobre cultura hebrea adreçades a tota la població.

Entitat: AAVV Centre Històric

EL projecte consisteix en un intercanvi cultural  amb una entitat de l’Uruguai que ha estat a Lleida en dues ocasions anteriors. S’han realitzat tallers de música entre el grup i els grallers del centre històric, i la finalitat que té és que un grup de grallers de Lleida pugui viatjar a l’Uruguai per apropar la cultura catalana allà.

Entitat: Associació d'Amics de la Unesco a Lleida

El projecte proposa tres xerrades entorn del diàleg interreligiós:

L’art d’escoltar - Francesc Torralba

Mircea Elíade - Lluís Duch, monjo de Monserrat

Comunitat budista de Panillo.

 

Entitat: Lleida Solidària – MPDL

Aquest projecte és una proposta de sensibilització dirigida als centres d’educació secundària encarada a treballar amb profunditat els Drets Humans, en especial aquells que fan referència a la ciutadania i la ciutat tenint com a referència la Carta de Salvaguarda dels drets humans a la ciutat.

Entitat: Institut Superior de Ciències Religioses – IREL

El cicle de conferències entorn les tradicions religioses.

Entitat: Institut Superior de Ciències Religioses – IREL

El projecte és la reformulació del ja anteriorment presentat a la convocatòria i consisteix a fer un retrat sociològic de les realitats religioses de la ciutat de Lleida: religions que es practiquen, nombre de practicants, una breu ressenya informativa, etc.

Entitat: Creu Roja de Lleida

Curs de Drets Humans i dret internacional humanitari que pretén fer arribar a la població la Declaració Universal dels Drets Humans i el Dret Internacional Humanitari.