Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Per acord del Plenari del Consell Municipal LGTBIQ+, es va dissenyar una campanya de sensibilització que contribuís a visualitzar al col·lectiu i a l’hora, fomentar la seva inclusió en l’àmbit esportiu, i per la no discriminació per orientació sexual i identitat de gènere dins de l’àmbit dels esports.

Campanya Amb Orgull. Per un esport inclusiu.

Més imatges

Celebrat el 17 de maig de 2020

L'Ajuntament de Lleida va realitzar diferents accions de sensibilització.

Mes imatges

Com cada any, el 28 de juny es celebra el Dia internacional de l'orgull LGTBIQ+. Durant aquest dia la ciutat de Lleida realitza diferents actes.
Celebrat el 28 de juny de 2020

Es va celebrar, davant el Palau de Paeria, l'acte insitucionat del dia de l'orgull LGTBIQ+, amb la participació del Paer en Cap, na Sandra Castro (Regidora d'Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes), la Regidoria de Joventut, Festes i Tradicions, Colors de Ponent, l'artista lleidatana Lily Brik i l'actor lleidatà Manel Romeu. Es va llegir el manifest del Consell Nacional LGBTI.

Més imatges

Durant l’acte institucional, des de la Regidoria d'Esports, Festes i Tradicions es va inaugurar el pas de vianants pintat amb la bandera LGTBIQ+ i la frase “Amor és amor”, de l’artista lleidatana Lily Brik.

La peculiaritat de la frase és que es va realitzar amb una pintura especial termocròmica que canvia de color al superar la temperatura de 26-31 graus. Al sobrepassar aquesta temperatura la frase apareix per sobre dels colors de base pintats i es quan es pot llegir.

Més imatges

Participació en la campanya Un pas endavant de la Generalitat de  Catalunya.

Més imatges