Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Conferència del Sr. Josep San Martín (Comitè Internacional de Mauthausen)

Celebrat durant l'any 2023

L'any 2018 es va posar en marxa el Projecte Buchenwald-Mauthausen que té com a principal objectiu "Dignificar la Memòria de les persones deportades als camps de concentració nazis".
Per desenvolupar aquest projecte es va signar un conveni amb l'Amical de Mauthausen per dur a terme diverses activitats en Instituts de Secundària quer formen part del Grup de Treball DEMD (Departament Ensenyament Memorial Democràtic).

Des d'aquest any es celebren conferències sobre la deportació als camps de concentració nazis en aquests Instituts. Aquestes conferències són dutes a terme pel senyor Josep San Martín Boncompte delegat de l'Amical a l'Aragó i membre del Comitè Internacional de Mauthausen. El conferenciant sol fer la conferència acompanyat de la senyora Teresa Curià que es membre de l'Amical i filla de l'Enric Curià que va morir al camp de concentració de Gusen. Aquestes confrències tenen una durada d'uns 60 minuts i el seu contingut versa sobre els camps nazis.
Aquest any 2023, s'han celebrat sis conferències: INS Almenar, INS Caparrella, INS Guindàvols, INS La Mitjana, INS Josep Lladonosa i el Col·legi El Carme.

Més imatges